• 1404/06/12 - 11:35
  • تعداد بازدید خبر : 430
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

خبر خوب| تعرفه زمین برای احداث بیمارستان جامع در رشت

زمینی به مساحت ۴۲۵ هزار متر مربع در جاده جیرده رشت برای احداث بیمارستان جامع به دانشگاه علوم پزشکی گیلان طی مراسمی با حضور رئیس‌کل دادگستری گیلان تخصیص یافت.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)؛ زمینی به مساحت ۴۲۵ هزار متر مربع در جاده جیرده، جنب راه‌آهن رشت طی نشستی سه‌جانبه با حضور مجید الهیان، رئیس‌کل محترم دادگستری گیلان، محمدمهدی علیزاده، مدیرکل اداره کل راه و شهرسازی استان و محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در دادگستری کل استان به دانشگاه علوم پزشکی گیلان برای احداث بیمارستان جامع توسط اداره کل راه و شهرسازی استان گیلان تعرفه شد.

این تصمیم بر اساس نیاز واقعی و فوری نظام سلامت گیلان به تخت درمانی و در راستای مصوبات شورای حفظ حقوق بیت‌المال دادگستری کل استان گیلان اتخاذ شد.

مجید الهیان، رئیس‌کل دادگستری استان گیلان در این نشست با تأکید بر لزوم نظارت دقیق بر روند واگذاری و اجرای پروژه‌های عمرانی، اظهار کرد: دادگستری گیلان آماده است تا در مراحل مختلف پروژه، به‌ویژه در زمینه رعایت مقررات قانونی، همکاری‌های لازم را داشته باشد.

محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این نشست به‌ضرورت ساخت بیمارستان جامع در استان گیلان اشاره کرد و گفت: این بیمارستان باتوجه‌به کمبود تخت‌های درمانی استان و نیازهای روزافزون جمعیت، می‌تواند نقش مهمی در تأمین خدمات درمانی برای مردم گیلان ایفا کند.

وی همچنین بر لزوم تسریع در فرایند اجرایی پروژه و رعایت استانداردهای لازم در طراحی و ساخت بیمارستان تأکید کرد.

محمدمهدی علیزاده، مدیرکل راه و شهرسازی گیلان نیز در این نشست بر اهمیت اجرای دقیق ضوابط و مقررات در فرایند تخصیص زمین و واگذاری آن به دانشگاه علوم پزشکی تأکید کرد.

به گفته وی، تمام تلاش‌ها در راستای رعایت ضوابط قانونی و اخذ مجوزات لازم برای آغاز پروژه خواهد بود.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,بیمارستان های رشت,اخبار اختصاصی,اخبار فوری,شفافیت
  • کد خبر : 144005
{author_name}
تصویر نویسنده :

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/06/12 11:35